onderlinge teamspirit is prima

Daniël

“Collega’s kunnen altijd bij mij terecht als er storingen zijn’’

Wat werken bij Comfort Partners zo leuk maakt? Voor Daniel van der Naald, werkzaam als Monteur Pro, zit dat vooral in het leren van nieuwe dingen. “Als Monteur Pro werk je zowel met elektriciteit en water. Bijna bij iedere klus kom je wel weer nieuwe dingen tegen. Zo ontwikkel je jezelf en verbreed je je eigen pakket aan vaardigheden.”

Met de handen werken

Daniel werkt nu bijna een jaar bij Comfort Partners. Hij combineert zijn baan met een studie Woningbouw en Utiliteit, om daarna hopelijk verder te studeren richting installatietechniek. “Ik vind het belangrijk om te blijven leren naast mijn werk, zodat je stappen vooruit blijft zetten. Al hoef ik voorlopig niet naar kantoor. Ik vind het nog veel te leuk om lekker met mijn handen te werken, samen met mijn collega’s.”

Storingen verhelpen

“Comfort Partners onderscheidt zich voor mij in totaalinstallatie, in combinatie met goede kwaliteit”, vertelt Daniel. “Daarom word ik elke keer weer blij van een tevreden klant. En tegelijkertijd voelt het ook heel goed als ik positieve reacties krijg vanuit ons kantoor. Zo weten collega’s dat ze bij mij terecht kunnen voor het oplossen van storingen bij zonnepanelen. Ik vind het leuk om op die manier echt mijn steentje bij te dragen.”

Thuisgevoel

Doordat Daniel vaak in de directe omgeving van zijn woonplaats werkt, is er na werktijd meestal nog ruimte voor ontspanning. “Ik ga graag sporten of ik maak bij mooi weer een ritje op de motor. Zijn ultieme thuisgevoel? “Dat zit niet zozeer in wat ik doe, maar wat ik voel als ik de voordeur binnenloop. De sfeer, de inrichting, een eigen plekje met mijn vriendin. Daar zit voor mij het echte thuisgevoel in.”

Prettige sfeer

Dat fijne gevoel herkent Daniel ook terug in zijn werk. “De onderlinge teamspirit is prima. Ik leer van mijn collega’s en zij leren weer van mij. En de sfeer in het algemeen is ook gewoon goed bij Comfort Partners. Ik weet uit eigen ervaring dat dit niet vanzelfsprekend is. Dus ja, de sfeer hier komt zeker in de buurt van mijn thuisgevoel.

Ook werken bij Comfort Partners?

Kijk bij de vacatures voor jouw droombaan: