Samen thuis in klantoplossingen

Wij maken van een huis thuis

"Wat werken bij Comfort Partners zo leuk maakt? Dagelijks zijn wij met elkaar in beweging" 

We werken aan onze dienstverlening met een enthousiast, jong en dynamisch team is wat het werk zo leuk maakt. We hebben ook het geluk dat onze klanten daarin participeren en een grote bijdrage leveren aan ons succes.

Ketensamenwerking

Benjamin Verwest is Manager Commercie bij Comfort Partners en vanaf 2016 werkzaam bij onze mooie onderneming: "Wat ik wil bereiken bij Comfort partners is in ketensamenwerking met onze klanten proactief adviseren en de uitdagingen aangaan in de Energietransitie bij het verduurzamen van woningen. Denk hierbij aan technologische oplossingen van “no regret” tot volledig CO2 neutraal."

Ruimte voor je persoonlijke doelstellingen

Comfort Partners faciliteert een veilige, duurzame en comfortabele leefomgeving. ‪Technologische ontwikkelingen, ruimtelijke inrichting en de energietransitie zorgen ervoor dat wij als installatiebedrijf een belangrijke bijdrage leveren aan de verduurzaming van onze woningvoorraad. Daarnaast geeft Comfort partners je de ruimte en de mogelijkheden in het behalen van je leerdoelen voor jouw persoonlijke ontwikkeling.   

Als Benjamin aan comfort denkt .......

Als ik aan comfort denk, dan denk ik aan veiligheid. Thuiskomen geeft mij ook een veilig gevoel. Thuis kan ik ook genieten. Van mijn gezin, mijn hond en de gezelligheid in huis. Dat gevoel probeer ik ook mee te nemen naar mijn werk. Door samen te werken met onze leveranciers, opdrachtgevers en eindgebruikers op een betrouwbare, open en pro actieve manier maakt het dat wij als team trots zijn op wat we doen.

Het geeft energie en werkvreugde om een bijdrage te kunnen leveren aan onze werk- en leefomgeving.

Net als Benjamin project Westerschans bekijken? Klik op de foto

Ook werken bij Comfort Partners?

Kijk bij de vacatures voor jouw droombaan: