De beste woonconcepten

lekkerEIGENhuis

Betekenisvol wonen, begint bij je lekker voelen in je eigen huis. Daarbij gaat het niet alleen om een betaalbaar en goed dak boven je hoofd, maar vooral om eigenheid in de woning. Het is de basis van geluk. De TBI-ondernemingen helpen graag bij het creëren van die eigenheid. Daarbij stellen we niet de vraag: 'Wat is er allemaal mogelijk?', maar stellen we de vraag: 'Wat wilt u?'. Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden binnen onze concepten. 

Optimale samenwerking

Verschillende TBI-ondernemingen hebben samen met co-makers en woonconsumenten een unieke collectie ontwikkeld voor conceptuele grondgebonden woningen: lekkerEIGENhuis. Deze collectie omvat 15 verschillende woonsmaken. Samen met de 1001 opties binnen deze 15 woonsmaken, wordt persoonlijk wonen met dit concept voor iedereen mogelijk! 

Gecertificeerd concept

Het woningconcept lekkerEIGENhuis is officieel gecertificeerd door de onafhankelijke Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). Met dit kwaliteitskeurmerk bevestigen we wederom dat we er alles aan doen de woning zo comfortabel en betekenisvol mogelijk maken. 

Meer weten over lekkerEIGENhuis? Bekijk de website.