TBI verbindt zich als sponsor aan de Marathon Rotterdam

11 mrt 2019

Mooi nieuws! 

TBI en de NN Marathon Rotterdam zijn een overeenkomst aangegaan, waarbij TBI zich voor vijf jaar verbindt aan de mooiste marathon van Nederland. Het betekent dat de Business Run op zondag 7 april 2019, de benaming TBI Business Runs gaan krijgen.

Bart van Breukelen: "Met veel trots verbinden wij onze naam vijf jaar aan de Business Runs van de marathon Rotterdam. Wij willen met dit partnerschap met name onder de medewerkers van de TBI bedrijven nog meer verbinding creëren en het belang benadrukken van gezonde en fitte werknemers."

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

TBI wil met dit partnerschap met name onder de medewerkers van de TBI bedrijven nog meer verbinding creëren en het belang benadrukken van gezonde en fitte werknemers.

De 39e editie van de NN Marathon Rotterdam wordt in het eerste weekend van april gehouden. Op zaterdag 6 april start het marathonweekend traditiegetrouw met de NN Kids Runs en de AD City Run Rotterdam. Zondag 7 april staan duizenden deelnemers aan de start van de ¼ Marathon Rotterdam, de NN Marathon Rotterdam en, vanaf dit jaar, de TBI Business Runs.