In contact met jong talent

TBI neemt deel aan het Techniek Bedrijven evenement

29 okt 2018

Stichting Techniek Bedrijven brengt techniek- en bètastudenten in contact met bedrijven. Dit wordt bereikt door het organiseren van een jaarlijks carrière-evenement en het aanbieden van evenementen van bedrijven op TechniekBedrijven.nl. Door ons unieke matchingssysteem worden de juiste studenten aan de juiste bedrijven gekoppeld. Hierbij ligt de focus op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Dit jaar is TBI ook aanwezig bij dit evenement. Zo komen we in contact met jong talent die samen met ons de toekomst willen maken! 

Een groot aantal topbedrijven 

Stichting Techniek Bedrijven heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het koppelen van studenten en bedrijven. Door deze ervaring is er contact met vele bedrijven uit verschillende sectoren. Alle grote technische bedrijven bieden hun evenementen aan op Techniekbedrijven.nl of nemen deel aan het Techniek Bedrijven Evenement.

De perfecte match 

Door het matchingsysteem word jij gekoppeld aan het bedrijf dat het beste bij jou past. Dit bedrijf heeft dus al aangegeven geïnteresseerd te zijn in jou. Hierdoor kom je in contact met bedrijven waar jij geïnteresseerd in bent, maar die jou ook graag willen zien. Dit zorgt voor de perfecte kans om een bedrijf beter te leren kennen of een stage, afstudeeropdracht of baan te vinden.