Succesvolle 600e plaatsing laadpunt voor bmw

29 nov 2016

Comfort Partners 600e plaatsing laadpunt BMW

Samen met BMW geeft Comfort Partners, als single supplier, invulling aan de ontwikkeling rond wonen & mobiliteit

In onze samenwerking zijn er inmiddels 600 laadpunten geïnstalleerd. Een prachtige mijlpaal om te vieren met een tevreden BMW berijder in Dordrecht.
Tijdens de oplevering en uitleg door één van onze monteurs overhandigde Ferdinand van het Hoofd de heer De Visser op dinsdag 29 november een prachtige bos bloemen.
De klant liet ons weten dat hij na acht jaar BMW gereden te hebben wederom voor een BMW heeft gekozen, maar nu voor een elektrische auto een 330E. “Wat is deze techniek geweldig!", melde de heer De Visser. Onze klant zal binnen twee uur de auto voor 80% geladen krijgen, wat helemaal aansluit bij zijn wensen.

Duurzame mobiliteit gaat een steeds grotere rol spelen in ons dagelijkse handelen, wonen en werken. Als landelijke installateur ziet Comfort Partners de invulling van Wonen & Mobliteit als specialisme. Hiervoor zijn we uitgerust met een gespecialiseerd team voor bestaande bouw en nieuwbouw.
Inmiddels hebben we in 2016 in totaal meer dan 7000 laadpunten geplaatst.

Comfort Partners en BMW

Comfort Partners is speciaal voor BMW de aangewezen installateur om de progressief en ergonomisch vormgegeven BMW i Wallbox thuislaadstations te plaatsen. De functie en bediening van de Wallbox zijn optimaal afgestemd op de BMW i modellen. De installatie vindt plaats na een individuele check, waarbij het mogelijk is het elektrisch systeem van de woning zo nodig uit te breiden. 

Lees hier ook het artikel 100.000ste elektrische auto in Nederland is een BMW i.