actueel

Startschot bouw "Het Straatje" in Delft

08 mrt 2016

Op woensdag 2 maart is de bouw van de Coendersbuurt in Delft officieel van start gegaan. Samen met de bewoners hebben Minister Stef Blok en wethouder Raimond de Prez de eerste paal geslagen. In de Coenderbuurt, die deel uitmaakt van de ontwikkeling van het Spoorzonegebied Nieuw Delft, komen ruim 100 nieuwe woningen en appartementen.

ERA Contour en Heijmans ontwikkelen en bouwen hier “Het Straatje”. Ook Comfort Partners is betrokken bij het project. Doordat er geen gas aanwezig is in de Coendersbuurt, worden de woningen verwarmd door grondwarmte. Een warmtepomp zorgt op milieuvriendelijke wijze voor warm water en verwarming.

Via het concept lekkerEIGENhuis hebben achttien trotse gezinnen inmiddels een uniek straatje samengesteld door hun eigen woning zelf te ‘configureren’ tot en met architectuurstijl, indeling en kleur van de baksteen.

Het woonconcept Het Straatje is geheel in lijn met de wens die de gemeente Delft heeft uitgesproken om de Coendersbuurt vraaggestuurd te ontwikkelen. Hier krijgen kopers veel vrijheid en ruimte om het huis te bouwen dat voldoet aan hun woonwensen, zo ook in Het Straatje.

Kijk voor meer informatie op: www.hetstraatje.nl