Samen Fit voor Spieren voor Spieren

06 mei 2021

Comfort Partners wordt Samen Fit en steunt hiermee Stichting Spieren voor Spieren.

Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een spierziekte. De deelname aan deze mooie en sportieve actie is een logische keuze voor Comfort Partners.

We gaan wandelen, hardlopen of fietsen! Alle medewerkers van Comfort Partners kunnen hieraan deelnemen. Er zijn verschillende afstanden, passend bij zowel beginners als gevorderde sporters. Het gaat om de uitdaging en het doel om fit en vitaal te blijven, ook tijdens Corona. In september 2021 willen we tegelijkertijd, maar op afstand, ons doel gaan behalen.

Goede doel

Voor iedereen die deelneemt én in september 2021 zijn of haar doel haalt, doneert Comfort Partners € 100,- per persoon aan Spieren voor Spieren. Dit geldt ook voor de partner die gewoon lekker mee mag doen. Ook voor hem of haar doneren we dit bedrag.
Wij kunnen bewegen, maar vinden het ook belangrijk om ons in te zetten voor mensen die hier meer moeite mee hebben. Dit jaar kiezen we voor dit goede doel dat zich inzet voor kinderen met spierziektes.

Individueel, maar toch samen

Het liefst hadden we gezamenlijk aan een evenement deelgenomen, maar gezien de huidige Covid-19 maatregelen durven we dit voor dit jaar nog niet te plannen. We houden de mogelijkheden echter wel in de gaten.
Voor nu gaan we vanuit huis allemaal ons eigen doel proberen te halen. We delen onze resultaten wel digitaal, via intranet zodat we het toch samen doen.
Hier gaan we elkaar motiveren en delen we onze ervaringen.

Wilt u een van onze sportteams sponsoren? Dat kan uiteraard. Per team willen wij persoonlijk nog wat extra donaties schenken aan deze mooie Stichting.

Over Stichting Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren is én heeft een goed doel: het onmogelijke mogelijk maken voor de ruim 20.000 kinderen in Nederland met een spierziekte. Dat doen we door gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren: tijdens sportieve acties zoals de jaarlijkse Wintertijd Challenge en Spierathlon, met sportieve partners en met sportieve ambassadeurs. We halen geld op voor wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten, voor de verbetering van het diagnose- en behandelingstraject en voor hulpmiddelen en het organiseren van leuke dagen.