Samen bouwen aan een betere toekomst met Habitat for Humanity

22 jan 2019

Martin Vermeulen aan het werk bij Comfort Partners

WE FELICITEREN MARTIN VAN HARTE MET DEZE MOOIE KANS OM SAMEN TE BOUWEN AAN EEN BETERE TOEKOMST!

TBI investeert in mensen en maatschappelijke vooruitgang. Vanuit onze verantwoordelijkheid en onze passie voor bouwen is TBI in 2014 een partnership aangegaan met Habitat for Humanity.

Habitat bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft. Daarom bouwt Habitat huizen, samen met de nieuwe huiseigenaren. In die landen waar het minder vanzelfsprekend is om een dak boven het hoofd te hebben dan hier in Nederland.

TBI neemt elk jaar deel aan de bouwreizen die worden georganiseerd door Habitat

Een groep medewerkers van TBI-ondernemingen werkt tijdens een bouwreis als team met lokale vakmensen en de toekomstige huiseigenaren en bouwen zo aan een betere huisvesting en daarmee toekomst. Een ervaring die levens verandert.

De TBI-bouwreis 2019 gaat naar Roemenië. In de periode van 6 april tot 15 april 2019 zal een groep van 12 collega's van TBI-ondernemingen de handen uit de mouwen steken en bouwen aan een veilig (t)huis voor mensen die onze hulp heel goed kunnen gebruiken.

Martin: " Samen bouwen aan een betere toekomst. Dat spreekt mij enorm aan, want ik help graag de medemens om een betere toekomst te krijgen."

Uiteraard gaan we Martin volgen bij zijn voorbereidingen en tijdens zijn reis.