Overname Kroon Techniek B.V.

05 dec 2016

Comfort Partners is verheugd om de overname van Kroon Techniek B.V. aan te kondigen. 

Met ingang van 1 januari 2017 zullen Comfort Partners en Kroon Techniek B.V. samen verder gaan. Comfort Partners is uniek in zijn kwaliteit en service. De overname past uitstekend in de strategie om verder te groeien. 

Maandag 14 november is er getekend door beide directies en is het voltallige personeel ingelicht door middel van een presentatie van Comfort Partners welke enthousiast en positief is ontvangen. "Overname van Kroon Techniek B.V. geeft direct invulling aan onze behoefte aan kennis, ervaring en (landelijke) beschikbaarheid op het gebied van elektrotechniek, loodgieterswerkzaamheden en uitvoeringscapaciteit", aldus John Voogt en Erwin Berendsen, beiden statutair directeur van Comfort Partners.

Kroon Techniek B.V. 

Kroon Techniek B.V. is een technisch installatiebedrijf, gevestigd in Nieuw Vennep met circa 35 medewerkers en met name ingericht op elektrotechnische- en loodgieterswerkzaamheden. Hiermee is het bedrijf een goede aanvulling op onze organisatie in de regio Noordwest en past het in onze strategische route om een landelijk dekkende totaalinstallateur te worden.
De organisatie zal vanuit Nieuwe Vennep werkzaam blijven en worden toegevoegd aan Comfort Partners regio Noordwest.

Wij zijn er van overtuigd dat Kroon Techniek B.V. een bijdrage levert aan onze missie, ambitie en het bereiken van onze strategische doelen. Wij kijken uit naar onze gezamenlijke toekomst!