Aandacht voor wonen

Opvallende hoogvlieger met 5000 nieuwe laadpunten

30 jun 2016

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Comfort Partners in de toplijst!

Duurzaam bedrijfsleven.nl  heeft een toplijst samengesteld van de opvallende hoogvliegers in elektrisch vervoer. Meer en meer bedrijven, overheden en non-profitorganisaties elektrificeren hun wagenpark, meldt RVO.nl in zijn rapport Elektrisch Vervoer in Nederland Highlights 2015.

Wij maken elektrisch rijden makkelijk.
Comfort Partners is samen met The New Motion en BAM expert op het gebied van laadpalen en laaddiensten voor elektrische auto's. We verzorgen slimme en gebruiksvriendelijke laadpalen voor thuis en voor zakelijke locaties. Samen met de laadpas heeft u de beschikking over 25.000 openbare laadpalen, de Grootste Europese dekking, en kunt u altijd en overal groene stroom opladen op openbare laadpalen in Nederland.

Ideale oplossing


Comfort Partners verzorgt de complete installatie van oplaadpunten voor elektrische auto's, zonder dat u hier enig omkijken naar heeft. Voor de levering van laadpunten werken wij exclusief samen met ervaren ontwikkelaars en fabrikanten van hoogwaardige laadpunten. Wij bieden u de ideale oplossing voor oplaadpunten bij u thuis of uw bedrijfspand.
Het laden van elektrische voertuigen is uitermate gebruiksvriendelijk en eenvoudig. De laadpunten voldoen bovendien aan alle internationale normen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën.