Nieuwbouw Strandresidentie en Strandhotel in Cadzand Bad

04 apr 2017

Compagnie Het Zoute bouwt momenteel aan de Strandresidentie in Cadzand Bad. 
Gelegen in de duinen, aan één van de mooiste zandstranden van Nederland, verrijzen binnenkort 62 woonappartementen, overwegend met frontaal zeezicht. Cadzand-Bad schenkt aandacht aan de weidse uitzichten op de maritieme en groene omgeving van het natuurlijke stijlvolle Cadzand-Bad. Dit wordt gekoppeld aan veel lichtinval door een optimale ruimtelijke invulling.

Comfort Partners ontzorgt de opdrachtgever met uitstekende voorzieningen voor het totale appartementencomplex.

Eenvoudige bediening en comfort voor verlichting

De appartementen worden verwarmd met individuele, gasgestookte hr-ketels, aangesloten op het systeem voor collectieve luchttoevoer en verbrandingsafvoer(clv-systeem). Daarnaast wordt de verwarming op afstand regelbaar en controleerbaar. De warmte-terugwin-installatie zorgt voor de ventilatie. Bediening voor slimme verlichting van de slaapkamer tot het terras. Dat maakt het leven een stuk eenvoudiger. Verander alledaagse verlichting in uw persoonlijke voorkeur. Speel met kleuren of synchroniseer slimme lampen met muziek en films.

Meet, weet, schakel en bespaar

Kiezen voor het energiemanagementsysteem van de 21e eeuw geeft inzicht in het energieverbruik en helpt om in korte tijd de energierekening omlaag te brengen. Met deze nieuwe kijk op slimme verwarming voor het hele gezin maken de bewoners perfect gebruik van de voordelen:

  • Direct actueel inzicht in energieverbruik
  • Al het infrarood apparatuur bedienen via smartphone of tablet!
  • Een slimme thermostaat in huis

 

Duurzame mobiliteit

Bewoners van de appartementen hebben de mogelijkheid van een oplaadpunt voor een elektrisch voertuig aan de individuele staanplaatsen.
 

Brandveiligheid

In de parkeergarage zit een parkeerventilatiesysteem met een regeling voor CO-/LPG-detectie. Het trappenhuis krijgt een overdrukventilatie zodat bij brand een rookvrije vluchtweg behouden blijft. Voor de brandbestrijding komt er een droge blusleiding in de parkeergarage die verbonden is met de verschillende trappenhuizen.

Elektrotechnische installatie

De elektrotechnische installatie krijgt een ‘alles-uitknop’, dimmers en centrale bediening. Comfort Partners legt in het appartementencomplex ook rookdetectie- en videofooninstallaties aan.