actueel

Modisch denken in de bouw: lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis

20 nov 2015

Mensen en hun wensen veranderen continu. Veel branches weten daar naadloos op in te spelen. De modewereld kent daardoor wel twaalf collecties per jaar. Met de vernieuwde collecties van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis laat TBI WOONlab zien dat conceptueel bouwen én inspelen op consumentwensen perfect hand in hand gaan.

Inspiratie in het nieuwe WOONsmaakmagazine

Het afgelopen jaar heeft het TBI WOONlab mensen, hun wensen en woontrends op de voet gevolgd en gebruikt om de collecties van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis verder te verbeteren. Nog meer draait het bij deze woonconcepten om flexibiliteit en keuzevrijheid. In het nieuwe WOONsmaak magazine presenteren de in TBI WOONlab samenwerkende bedrijven de nieuwe collecties woningen.

Editie 2016-2017

Het WOONsmaak magazine laat zien dat je voor het vervullen van uiteenlopende woonwensen geen kast van een huis nodig hebt. Met de plattegronden van lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis is van elk ‘gewoon’ gezinshuis een droomhuis te maken. Neem bijvoorbeeld een kijkje in het interieur van de ZZP-er of een groot gezin.

Download hier de nieuwste editie van het WOONsmaakmagazine!