Aandacht voor wonen

Leystromen kiest voor strategisch partnership met Comfort Partners

31 mei 2016

Leystromen beheert ongeveer 9.500 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Vanuit een selectieprocedure door Atriensis is Leystromen een langdurige Ketensamenwerking aangegaan met Comfort Partners voor een prestatieovereenkomst van de collectieve installaties van Leystromen.

Outsourcing van collectieve energievoorzieningen

Comfort Partners is de ketenpartner voor het preventief en correctief onderhoud, de storingsopvolging en de monitoring en beheer van de installaties. Als ketenpartner heeft Comfort Partners de zorg voor optimalisatie en verduurzaming van de installaties binnen de complexen. Deze ketensamenwerking is gestart met als doel om Leystromen op termijn totaal te kunnen ontzorgen op gebied van: 

  • Inkoop energie
  • opwekking warmte
  • distributie warmte
  • monitoring
  • afrekening

met als doel het zo duurzaam mogelijk exploiteren van de energievoorziening met een zo laag mogelijke energierekening voor de huurder.

Over Leystromen

Leystromen staat midden in de samenleving en zij voelen zich verbonden met de streek en de mensen. Ze hebben een luisterend oor voor de samenwerkingspartners en huurders. Ze betrekken ze actief bij hun plannen en werken samen met hen aan vitale kernen en leefbare wijken. Leystromen levert maatwerk voor comfortabel wonen in aangename buurten. We zijn er voor mensen met een laag inkomen en hebben daarnaast aandacht voor mensen met een middeninkomen.