Aandacht voor wonen

Jeroen Pat van TBI Kennislab op BNR-Nieuwsradio

30 jun 2016

Nieuwe technieken

TBI Kennislab

Op woensdagmiddag was onze collega Jeroen Pat van TBI Kennislab te gast in het programma Bouwmeesters op BNR Nieuwsradio. Hierin vertelt hij over de mogelijkheden van nieuwe digitale middelen en technieken om bijvoorbeeld het bouwproces inzichtelijker te maken of de consequenties van bepaalde aanpassingen in een ontwerp meteen te vertalen naar een plaatje op het beeldscherm.

‘Maak de toekomst’ is het motto van TBI

Om dit te realiseren is TBI kennislab opgericht. De broedplaats voor innovatie én expert op het gebied van SE en BIM. Vanuit dit expertisecentrum zorgen ze ervoor dat TBI-collega’s optimaal multidisciplinair kunnen samenwerken op de vloer en in de cloud.


Ideeën komen tot leven

Door het verzorgen van opleidingen en het delen van kennis en ervaring zorgt TBI kennislab ervoor dat collega’s altijd beschikken over de juiste kennis en competenties. Omdat ze met partners nieuwe technologieën ontwikkelen, testen en implementeren beschikken wij ook altijd over de juiste middelen. Daarnaast zijn ze de incubator waar innovatieve ideeën tot leven komen in nieuwe diensten en producten. Belangrijke speerpunten hierbij zijn SE en BIM.

Contact

Als technische dienstverlener denkt Comfort Partners hierover graag met u mee. Neem gerust contact op met een van onze vestigingen voor een kennismakingsgesprek.