Groningen gaat de hoogte in

Hoogste punt voor project Hoogeweg in Groningen

24 jul 2019

Na een jaar lang tunnelbouw en betonstorten is het hoogste punt van appartementencomplex aan de Hoogeweg in Groningen bereikt. Woensdag 24 juli werd dit samen met alle betrokkenen gevierd door het nuttigen van een hapje en een drankje. De verwachtte oplevering van de 698 appartementen is begin 2020.

Erich Mooibroek, Regiomanger NoordOost bij Comfort Partners: "Ook de vlag van Comfort Partners wappert trots op 74 meter hoogte. Het uitzicht is hier geweldig.  Borghese Real Estate en Urban Developers hebben dit studentencomplex ontwikkeld. Het ontwerp van INBO Architecten vormt een nieuwe eyecatcher voor de stad Groningen. In de gevel is een schilderij van de bekende Groningse schilder H.N. Werkman verwerkt. Dat is nu al goed te zien". 

 

Comfort Partners verzorgt, als vaste partner van Geveke Bouw, de volledige elektrische- en de werktuigkundige installaties in de 698 studentenwoningen en de bijgelegen algemene voorzieningen. Het gebouw is in overleg met de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) ontworpen. Comfort Partners zet zich, samen met alle bouwpartners, in om aardbevingsbestendig te bouwen. Naar verwachting wordt het complex in december 2019 opgeleverd.

"Vandaag hebben we dus het hoogste punt gevierd. Een mooie mijlpaal voor alle bouwpartners!"

Team Hoogeweg met links Erich Mooibroek

Comfort Partners is een unieke speler in de woningbouwbranche. We zijn constant in beweging en ontwikkelen onszelf iedere dag. Met de kennis die we opdoen en opgedaan hebben gaan we iedere dag vol energie aan de slag. Door het installeren van hoogwaardige installaties creëren wij comfort en gemak in én rondom woningen. Verzekerd zijn van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat. Dat is voor ons betekenisvol wonen!

Aantrekkelijke werkomgeving

Geen enkele dag is bij Comfort Partners hetzelfde. Ongeacht welke functie je hebt, creëren we voor jou het beste werkklimaat. Hierin kun jij werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Gedrevenheid, openheid en eigenaarschap zijn hierbij kenmerken van onze bedrijfscultuur. Dit maakt dat jij in staat bent dagelijks topprestaties te leveren!