actueel

Gezond en comfortabel wonen in Churchillpark Leiden

22 okt 2015

Leiden krijgt er een nieuwe woonwijk bij. In mei 2015 is gestart met de bouw van 56 eengezinswoningen in Churchillpark. De woningen worden gebouwd volgens het bekroonde TBI-concept lekkerEIGENhuis.

Comfortabel en gezond leefklimaat

Comfort Partners is als partner betrokken bij TBI-WOONlab en verzorgt in dit project de technische installaties. Een gezond en comfortabel leefklimaat is erg belangrijk en daar wordt in dit project zeer zeker op ingespeeld. Energiezuinig wonen, zonder in te leveren op comfort. Het duurzame karakter wordt versterkt door de materiaalkeuze en gebruikte technieken, zoals PV-panelen (zonnepanelen) en warmte terugwinning in de badkamer.

Supersnel ontwikkel- en bouwtraject

Met lekkerEIGENhuis kan er snel en betaalbaar een woning gebouwd worden waar nadrukkelijk de smaak van de toekomstige bewoners in meegenomen wordt. Het concept is ontwikkeld door TBI-WOONlab en kent diverse vormtypes, plattegronden en architectuurstijlen of woonsmaken.

Voor ChurchillPark is door de opdrachtgever gekozen voor de woonsmaak Charming. Het project kenmerkt zich door een supersnel ontwikkel- en bouwtraject. Voor de zomervakantie zijn de eerste woningen opgeleverd en inmiddels genieten al 18 gezinnen van hun nieuwe woning.

Wat kan Comfort Partners voor u betekenen?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te verkennen. Comfort Partners is telefonisch bereikbaar via 085 - 48 46 500 of per e-mail info@comfort-partners.nl.