Frank van Lookeren bezoekt lekkerEIGENhuis-project

30 nov 2018

Donderdag bracht directeur Frank van Lookeren een bezoek aan een prachtig nieuwbouwproject in Ede. Hier bouwt TBI-onderneming Koopmans bouwgroep veertien nieuwe woningen volgens het woonconcept ‘lekkerEIGENhuis’. Comfort Partners heeft hier alle installatiedisciplines in opdracht zoals de ventilatie, elektra, verwarming, riolering en waterinstallatie.

Op maat van de woonconsument

LekkerEIGENhuis is bedacht en gemaakt voor de woonconsument die met een wat ruimer budget óók een flink pakket aan eigen wensen, dromen en ideeën met zich meebrengt. Denk aan eigenzinnige, welvarende hipsters met daktuin-ambities en loft-ideeën. Aan stoere, stadse ouderen die veel en vaak op pad willen. Of aan gezellige grote gezinnen met hond-kat-goudvis en een schuur vol fietsen.

Directeur Frank van Lookeren samen met Comfort Partners collega's Jeroen Dahmen, Michel Groenendijk, Marinus Verkerk, Mohammed Kantal en Juliano Daal.

Samenwerkende TBI-ondernemingen

Comfort Partners is samen met Koopmans partner in het TBI Woonlab. TBI Woonlab is een samenwerking tussen TBI-ondernemingen Era contour, Groothuis wonen, Hazenberg bouw, Koopmans bouwgroep en WTH Vloerverwarming.

De woningen zijn momenteel in de afbouwfase en worden opgeleverd in 2019. Benieuwd naar deze woningen en de verschillende concepten en labels? Klik op onderstaande knoppen!