Expertisecentrum voor kennis en innovatie ontwikkeling

18 apr 2017

Kennis en Innovatie ontwikkeling in Comfort Partners Expertisecentrum

De installatie branche is de komende jaren een van de snelst groeiende sectoren in ons land. Sinds het einde van de crisis veranderen zowel de woningbouwmarkt als de consumentenbehoefte in een rap tempo. Belangrijke trends die wij hierin zien zijn energiebesparing en verduurzaming, langer zelfstandig wonen, transformatie van kantoorgebouwen en de ontwikkeling van smart buildings.

Het aandeel techniek in gebouwen wordt steeds groter.

Om in te spelen op al deze ontwikkelingen en onze klanten te kunnen voorzien van de best toepasbare technieken en producten voor haar (toekomstig) bezit heeft Comfort Partners een eigen Expertisecentrum. In het Comfort Partners Expertisecentrum wordt continu gezocht naar product en proces optimalisatie en innovatie binnen en buiten de installatie en bouwbranche. Op deze wijze zijn wij altijd in staat om onze klanten het meest optimaal comfortabele en gezonde leefklimaat aan te bieden afgestemd op budget en technische mogelijkheden.

Het expertisecentrum behandelt alle vraagstukken op het gebied van duurzame en installatietechnische huisvesting voor nu en in de toekomst.

Of het nu gaat om een project met grondgebonden woningen of om een complex appartementen of zorggebouw, renovatie en nieuwbouw. De adviseurs en specialisten van het Expertisecentrum zijn in staat alle vraagstukken samen met u op te lossen. 
Zo onderscheidt het Comfort Partners Expertisecentrum zich om tijdens de gehele gebouwlevenscyclus onze opdrachtgevers van dienst te kunnen zijn met o.a.:

  • het adviseren van alle (duurzame) installaties t.b.v. woongebouwen
  • het maken van kostprijsberekeningen
  • het maken van energetische berekeningen (o.a. EPC/BENG/EPA)
  • advies en volledige engineering bij renovatieprojecten, projecten bestaande bouw en verduurzamingstrajecten
  • advies en engineering (bij BIM trajecten) vanaf VO stadium


Wij denken en adviseren graag mee in de beste oplossing voor uw situatie vanaf ontwerp tot aan exploitatie.