Directeur Frank van Lookeren bezoekt Waterfront Harderwijk

05 dec 2018

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

v.l.n.r. Edwin Snippe, Frank van Lookeren, Marcel Duimering

Wonen in Waterfront is een ontwikkeling van SYNCHROON en Koopmans in samenwerking met Mobilis, Comfort Partners, Boskalis en de gemeente Harderwijk. 

Vandaag bezoekt Frank van Lookeren, directeur Comfort Partners dit prachtige project waar goede resultaten zijn behaald met het prefab monteren van onder andere de mechanische ventilatie, de riolering en het ketelrek. Marcel Duimering, Projectmanager en Edwin Snippe, leidinggevend monteur, leiden Frank vertellen met veel enthousiasme over Waterfront. In het omvangrijke project Waterfront in Harderwijk werkt Comfort Partners samen met Koopmans aan sfeervolle huizen, passend bij het beeld en de historie van Harderwijk. 

De combinatie is verantwoordelijk voor zowel de realisatie van dit nieuwe gebied als alle woningen in dit gebied. Met de realisatie van het grootste deel van de woongebieden Watersportboulevard en de Bakens komen veel nieuwe bewoners naar Waterfront. Dit zorgt snel voor levendigheid in de wijk en dus veel woonplezier voor de bewoners.