actueel

De Nieuwe Kaai: nieuwbouw en historie gaan prima samen

30 okt 2015

Maandag 19 oktober is het startsein gegeven voor de bouw van 23 stadswoningen in Bergen op Zoom. TBI zusteronderneming ERA Contour is verantwoordelijk voor de bouw van de woningen, Comfort Partners verzorgt de technische installaties.

De Nieuwe Kaai wordt gebouwd in het centrum van de ruim 800 jaar oude stad. Daarmee heeft de nieuwe buurt een bijzondere ligging en opzet. Het historisch karakter van het gebied blijft zo veel mogelijk behouden door passende architectuur te realiseren, oude vestingmuren in ere te herstellen en goed aan te sluiten op de bestaande stedenbouwkundige structuur.

LekkerEIGENhuis

De woningen in De Nieuwe Kaai worden gerealiseerd volgens het concept lekkerEIGENhuis. Met lekkerEIGENhuis kan in korte tijd een woning gebouwd worden die is samengesteld naar de smaak van de toekomstige bewoner(s). Woonsmaak op het gebied van stijl, woningtype, plattegrondindeling en de keuze een concept als BETER OP DE METER toe te passen. De nieuwe collectie omvat 10 woonsmaken die met allerlei extra’s te combineren zijn tot meer dan 10.000 varianten.

Meer weten over uw woonsmaak? Klik dan hier.