Aandacht voor wonen

de Alliantie en Comfort Partners gaan partnership aan

06 jul 2016

vlnr: Klaas Koelewijn, Auke Peringa, Renzo van Heusden, Erwin Berendsen en Peter Veldhuizen

De Alliantie en Comfort Partners gaan samen verder

Comfort Partners is al meer dan 20 jaar een partner van De Alliantie. 6 juli is het contract getekend voor de voortzetting van de al meer dan 20 jaar durende relatie met een vernieuwend service- en onderhoudscontract.

Focus vanuit de Alliantie is een contract op basis van TCO met visie op:

  • Gebruiks-en uitvoeringsveiligheid
  • Ketensamenwerking
  • Bewonerstevredenheid
  • Kwaliteitsplan
  • Innovaties
  • Gezamenlijke prestatie in de keten
  • Onderlinge samenwerking van Servicepartijen

Comfort Partners staat voor samenwerken en kennisdelen

Wij zetten in om samen met de Alliantie en onze ketenpartners langdurig en project overstijgend samen te werken.
Het beste van jezelf delen met anderen met als gemeenschappelijk doel: Het creëren van zakelijk voordeel waarbij toekomstwaarde voor bewoners én de Alliantie centraal staat.

Ketensamenwerking: Goed luisteren en leren van elkaar

Bij het creëren van een betrouwbaar en comfortabel woonklimaat is het van groot belang dat we met alle ketenpartners ‘leren van en met elkaar’. Dit geldt voor de Alliantie, Comfort Partners, de andere geselecteerde ketenpartners, de ketelfabrikanten en natuurlijk de bewoners.

Comfort Partners zal hierin als ervaren ketenpartner een initiërende en leidende rol nemen. Wij zetten onze expertise in ketensamenwerking in om ervoor te zorgen dat de wijken nog vitaler en leefbaarder worden.

Vanaf dag één zorgen voor meetbare prestaties

Ontzorgen doen we gedurende de gehele periode. Zowel op strategisch gebied met een lange termijn visie op duurzaamheid en innovatie als ook op operationeel niveau en bewoners specifiek.

De Alliantie heeft toegang tot ons dashboard, waarbij zij realtime de vorderingen van de werkzaamheden kunnen volgen en inzicht hebben in de afgesproken prestatie-indicatoren.

Kwaliteitsborging

Comfort Partners vergroot haar onderscheidend vermogen door continu intensief bezig te zijn met het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van haar producten en diensten.

Maximale ondersteuning van de processen

Ons landelijk geïmplementeerde ERP-systeem zorgt ervoor dat iedere betrokken medewerker, zowel op kantoor als de servicemonteurs, continue over de juiste informatie beschikt.

Over de Alliantie

De Alliantie is een woningcorporatie met circa 53.000 wooneenheden. Zij hebben goede en betaalbare huizen voor mensen met een bescheiden inkomen. Betaalbare huurhuizen, maar ook betaalbare koopwoningen. Ze verhuren, onderhouden, bouwen en verkopen woningen in de regio’s Amsterdam, Almere, Amersfoort en Gooi en Vechtstreek.

Informatie

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie?