Dag van de duurzaamheid 2018

10 okt 2018

Bij Comfort Partners houden we rekening met de maatschappelijke effecten van al onze werkzaamheden. Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, verkoop en onderhoud, als voor HR, finance en marketingcommunicatie. Daarmee is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons geen project, maar een duidelijke visie op de kernactiviteiten van onze organisatie. Vandaag, op de dag van de duurzaamheid, staan wij hier extra bij stil en kijken we naar een aantal duurzame projecten binnen onze organisatie! 

COMFORT PARTNERS INSTALLEERT SNELLAADPUNT BIJ LEASEPLAN

20 september heeft Comfort Partners wederom in samenwerking met Vandebron een mooi EV-project opgeleverd. Voor CarNext by Leaseplan in Moorderecht installeerden wij zes ICU EVe's en een 50kW Terra multi-standaard DC fast charging station van ABB. We leverden de installaties volledig in de kleuren van onze klant. Naast dit project hebben wij ook laadpunten in meerdere Q-park garages geïnstalleerd. Benieuwd? Lees meer! 

CHRIS WIJNHOUD, MANAGER KENNIS EN INNOVATIE, BLOGT OVER GASLOOS NEDERLAND

Onlangs was in diverse media te horen dat de kennis van installateurs tekort schiet bij het adviseren in warmtepompen/aardgasloze oplossingen. Gelukkig herkennen wij ons hier als kennis-installateur totaal niet in. In deze blog nemen we u dan ook graag mee in hoe wij kijken naar het aardgasloos maken van de woningen Nederland.

Nederland van het aardgas af, wie kan èn durft de oplossingen te bouwen? Wij hebben de kennis, expertise en ervaring!

HET EXPERTISECENTRUM VAN COMFORT PARTNERS: DIT IS ONZE DUURZAME ROUTE!

De belangrijkste uitgangspunten bij het kiezen van de diverse installatie technische componenten zijn (bewoners)comfort, gebruiksvriendelijkheid en energiezuinigheid. Wij willen graag een woning opleveren die voldoet aan de wensen van u als opdrachtgever maar ook vooral aan de behoeftes van de eindgebruiker. Een gezond en comfortabel binnenklimaat is voor ons het vertrekpunt. Benieuwd hoe wij dit realiseren?