Comfort Partners steelt de show op #TechXWorld!

23 feb 2017

Comfort Partners op TechXWorld

Het gratis festival voor Techniek, ICT & Technologie in de RDM Rotterdam.

Comfort-Partners steelt de show op TECHxWORLD!

Jaarlijks wordt er een groot techniekfestival georganiseerd, genaamd TECHxWORLD. Dit unieke techniekfestival wordt georganiseerd om jongeren te enthousiasmeren voor een carrière in de techniek, technologie en ICT en hen bestaande en toekomstige banen in de techniek te laten ervaren.

Wij hebben ruim 2800 enthousiaste leerlingen van het VMBO, MBO en HBO mogen verwelkomen in de Onderzeebootloods in Rotterdam!

Comfort-Partners is o.a. dé nummer 1 installateur, zo installeren wij de laadpunten voor verschillende premium merken! Onze monteurs 2.0 hebben de leerlingen verschillende demonstraties laten zien en hen weten te enthousiasmeren voor een baan in de Techniek als monteur elektrische laadpunten!

Maar wij zijn meer dan enkel elektrisch vervoer! Comfort Partners creëert comfort in én rondom woningen. Onze beste mensen werken gestructureerd op innovatieve wijze samen voor maar één doel: optimale dienstverlening voor onze klant. Wij voorzien woningen van hoogwaardige installaties en bieden serviceconcepten aan. Op deze manier zijn bewoners altijd verzekerd van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat.

Onze HR-experts en Projectmanager hebben de leerlingen verteld over de verdere mogelijkheden bij Comfort-Partners en in de techniek!

Wij kijken terug op een fantastische dag en onze missie is geslaagd!


 

Comfort-Partners steelt de show op TECHxWORLD!
Comfort-Partners steelt de show op TECHxWORLD!
Comfort-Partners steelt de show op TECHxWORLD!