De nieuwste buurt van Vroonendaal

Comfort Partners start realisatie De Laureaten

17 sep 2018

De Laureaten is de nieuwste buurt van Vroondaal in Den Haag. Een stijlvolle buurt met statige en robuuste villa’s, tweekappers, herenhuizen, verandawoningen en stadswoningen. In opdracht van Ballast Nedam is Comfort Partners bij dit project verantwoordelijk voor de CV-installatie, de elektrotechnische installatie, het loodgieterswerk en de mechanische ventilatie.

Comfortabel wonen

Alle nieuwbouw woningen zijn goed geïsoleerd, duurzaam, toegankelijk en veilig volgens de laatste technische en bouwkundige voorschriften. Daarnaast worden de woningen ook voorzien van slimme elementen. Voorbeelden van deze slimme elementen zijn: een slimme thermostaat, slimme rookmelders, usb-wandcontactdozen, sensor-toiletverlichting en led-buitenverlichting met sensor. En natuurlijk kun je je huis nog verder smart maken, als je dat wilt. Denk aan een auto-oplaadpunt, extra zonnepanelen, een alarmsysteem, gekoppelde verlichting, automatische zonwering, koeling, een slimme deurbel of een keyless-entry.

Energiezuinig wonen

Alle woningen in de Laureaten zijn energiezuinig. Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan het zo laag mogelijk houden van het energieverbruik. Dankzij uitstekende isolatie, toepassing van de juiste technieken en het plaatsen van zonnepanelen op de platte daken, is het energieverbruik een stuk lager.

De Laureaten is de nieuwste buurt in de Haagse wijk Vroondaal. Gelegen aan Park Madestein zijn er in totaal 72 woningen gerealiseerd. 
Van Egmond architecten heeft de huizen ontworpen in kenmerkende 19e-eeuwse Haagse stijl met veel mooie details. In opdracht van Blauwhoed heeft Ballast Nedam West deze prachtige huizen gerealiseerd.

Bron: Ballast Nedam West