Een comfortabele ligging

Comfort Partners realiseert 60 woningen Parc Hooglande

22 sep 2018

Parc Hooglande is onderdeel van de dynamische wijk Hoogeland in Naaldwijk en bestaat uit twee fasen. In totaal worden er 81 woningen gerealiseerd. Comfort Partners is bij dit project verantwoordelijk voor de volledige CV-installatie van 60 woningen. 

Comfortabele ligging

Parc Hooglande is gelegen aan de zuidrand van Naaldwijk, tussen de Kruisbroekweg en Zuidweg. Hoogeland biedt niet alleen een diversiteit aan nieuwbouwwoningen maar ook voorzieningen als scholen en kinderopvang. Wil je gezellig winkelen, dan kun je naar het overdekte winkelcentrum De Tuinen om daarna neer te strijken op een van de terrasjes aan het Wilhelminaplein. En ook sport/ontspanning is geen probleem, zoals hockey, voetbal, tennis en niet te vergeten het zwembad De Hoge Bomen. Wie in de wijk Hoogeland te Naaldwijk woont, woont comfortabel.

Samenwerking met de bouwer

Comfort Partners heeft al langere tijd een goede samenwerking met BAM Wonen. Samen hebben wij al vele woningen gerealiseerd. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan betekenen? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.