Modernste van de mediastad

Comfort Partners realiseert 17 woningen Anna's Hoeve

24 sep 2018

De nieuwste woonwijk van Hilversum wordt ook de modernste van de mediastad. Dat is aan alles te merken. De eigentijds ogende woonwijk zit vol met bijzonderheden. Er wordt gestreefd naar een duurzame wijk, met duurzame woningen waar je ook de mogelijkheid hebt zelf je huis te (laten) ontwerpen en bouwen. Comfort Partners is bij dit project verantwoordelijk voor volledige CV-installaties van 17 woningen.

Duurzaam wonen 

Anna's Hoeve speelt een belangrijke rol in de plannen van de gemeente om Hilversum in 2050 klimaatneutraal te hebben. De ambities op het gebied van duurzaamheid in Anna's Hoeve gaan veel verder dan het beperken van energieverbruik. De gemeente streeft naar het gebruik van duurzame materialen voor zowel het bouwen van de woningen als de inrichting van de openbare ruimte. De woningen en buitenruimte moeten toekomstbestendig zijn en flexibel in opzet en gebruik. Voor elk aspect wordt er gekeken naar wat er aan duurzaamheid mogelijk is. Over honderd jaar moet de wijk even aantrekkelijk zijn voor haar bewoners als in het heden.

Samenwerking met de bouwer

Comfort Partners heeft al langere tijd een goede samenwerking met BAM Wonen. Samen hebben wij al vele woningen gerealiseerd. Benieuwd wat Comfort Partners voor u kan betekenen? Neem contact op met een vestiging bij u in de buurt.