Comfort Partners op nieuwe Zeeuwse carriere beurs

29 mrt 2019

De Zeeuwse Carrière Beurs is hét nieuwe carrière event in de provincie Zeeland. 
Comfort Partners en Croonwolter&dros presenteren gezamenlijk op dit event de mogelijkheden voor een mooie carrière in de techniek. 

Dit loopbaanevent wordt in samenwerking met de Gemeente Goes georganiseerd op vrijdag 29 en zaterdag 30 maart 2019 in de Zeelandhallen Goes en is gratis te bezoeken. Niet zomaar een banenbeurs: maar een tweedaags evenement waarbij studenten de kans krijgen in contact te komen met interessante bedrijven en hen netwerk te verbreden met professionals in het vakgebied!

Comfort Partners is een unieke speler in de woningbouwbranche. We zijn constant in beweging en ontwikkelen onszelf iedere dag. Met de kennis die we opdoen en opgedaan hebben gaan we iedere dag vol energie aan de slag. Door het installeren van hoogwaardige installaties creëren wij comfort en gemak in én rondom woningen. Verzekerd zijn van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat. Dat is voor ons betekenisvol wonen!

Als organisatie zitten we nooit stil.

Of we nu onderhoud aan een CV-ketel uitvoeren bij een particuliere klant, als ketenpartner prestatiegericht samenwerken met een grote woningbouwcorporatie óf betrokken zijn bij de transformatie van een kantoorpand; wij doen het met passie en leren het liefst iedere dag. Daardoor worden we nog beter in wat we doen! Denk en doe jij ook met ons mee? 

Aantrekkelijke werkomgeving

Goed werkgeverschap bestaat in onze visie uit het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving, goede arbeidsverhoudingen en ontwikkelmogelijkheden voor al onze medewerkers. We hebben de ambitie om de beste werkomgeving voor talent te zijn. Een omgeving waarin het prettig werken is voor de mensen die dag in dag uit bezig zijn met onze projecten, die vakinhoudelijk goed onderlegd zijn en zichzelf continu willen verbeteren. Altijd vanuit het besef dat bouwen geen doel is maar een middel.