Samenwerken aan het beste binnenklimaat

Comfort Partners en Zehnder werken samen aan betekenisvol wonen

15 okt 2018

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

Met een ferme handdruk wordt door Bart Hoeijenbosch, Erwin Berendsen en John Leeuwensteijn de zojuist ondertekende samenwerkingsovereenkomst tussen Zehnder Group Nederland en Comfort Partners bekrachtigd. Beide bedrijven richten zich op het creëren van een energiezuinige, comfortabele en gezonde woonomgeving, ook wel een vitaal binnenklimaat genoemd. De dienstverleningen zijn complementair: Daar waar Zehnder integrale systeem kennis en hoogwaardige totaalsystemen biedt, is het Comfort Partners die deze installaties ook op een kwalitatieve wijze adviseert en installeert. Door deze samenwerking is de klant verzekerd van een vitaal binnenklimaat. Dat is betekenisvol wonen.

Zehnder garandeert altijd het beste klimaat

Zehnder draagt bij aan de vitaliteit van de mens in de gebouwde omgeving door het faciliteren van een geoptimaliseerd binnenklimaat. Bart Hoeijenbosch: “Zehnder bezit over een sterk samenwerkend vermogen om te leveren waar de klant om vraagt. Met inbreng van onze kennis en kunde van totaalsystemen en de eisen vanuit de markt, garanderen wij altijd een optimale oplossing. Daar waar anderen kwaliteit beloven is het Zehnder die de vooraf afgesproken prestaties garandeert en in de praktijk bewijst.”

Comfort Partners meest onderscheidende installateur

Comfort Partners maakt voor haar klanten het verschil in wonen, wooncomfort en de totale woonbeleving in Nederland; voor nu en in de toekomst. “Wij willen de koploper zijn in de residentiële markt als het gaat om service en onderhoud van duurzame installaties” aldus John Leeuwensteijn. “Duurzaamheid in de breedste betekenis is voor Comfort Partners steeds belangrijker en bepaald voor onze organisatie fundamenteel een succesvol bestaansrecht. We willen onze klanten het beste aanbod doen op het gebied van duurzaam wonen. Om deze reden introduceren we duurzame alternatieven voor verwarming van woningen. Dat is wat ons onderscheidt in de branche.”

Comfort Partners is onderdeel van de TBI, een groep van ondernemingen die de leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. De TBI-ondernemingen beschikken over hoogwaardige, specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra.