Comfort Partners en Croonwolter&dros tonen duurzame technieken op de Contacta

05 nov 2019

Contacta is hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen

Comfort Partners is samen met Croonwolter&dros, beide TBI-ondernemingen, aanwezig op dit netwerkevent om u te ontmoeten. ​Wij ontvangen wij u graag  op onze beursstand 733. Wij nemen u mee in de duurzame technieken binnen de installatiebranche. Een mooi voorbeeld is het project Westerschans waar momenteel de eerste contouren zichtbaar worden langs het kanaal in Goes.

De regio Zuidwest-Nederland en Vlaanderen kenmerkt zich door waterwegen, logistieke knooppunten, landsgrenzen, industrie en uitgestrekte gebieden. Dit biedt volop kansen en ruimte voor import en export, energietransitie, bedrijfsontwikkeling en innovatie.

Contacta.nl brengt ondernemingen, organisaties en overheden samen. Door de verspreide ligging van steden industriële gebieden en bedrijventerreinen is voor velen Contacta.nl de manier om zich in korte tijd te presenteren aan de Zuidwestregio. Tijdens het netwerkevent zijn bedrijven en organisaties uit alle branches vertegenwoordigd om kennis te maken met 24.000 zakelijke bezoekers en zakenrelaties te ontmoeten.

U vindt hier ruim 350 exposanten op 15.000m2 beursvloer zijn. Daaromheen is er een gevarieerd programma met bekende sprekers uit de zakelijke wereld en diverse workshops, waaronder mediaondernemer Alexander Klöpping. Klöpping richtte zijn eerste bedrijf The Gadget Company op zijn 16e op, waarmee hij uit Azië geïmporteerde gadgets in Nederland verkocht. Daarnaast werkte hij als journalist voor de zakensite van Jort Kelder en is hij te zien als internet-expert bij De Wereld Draait Door.

Onder leiding van Twan Huys gaan overheid, ondernemers en onderwijs tijdens de tweede editie van het Politiek Café op dinsdagavond 5 november stevig in debat over de Zeeuwse economie. Na het debat is er een netwerkborrel en de gelegenheid om na te praten.

U ziet, een heel afwisselend programma met interessante onderwerpen. Graag ontvangen wij u op onze beursstand 733.