Comfort Partners en BMW maken energie-neutraal rijden mogelijk!

01 mrt 2017

BMW Comfort Partners energie neutraal rijden

Vanaf vandaag is het voor de berijder van een volledig elektrische of plug-in hybride BMW i  mogelijk om energie neutraal te rijden.

Als single supplier van laadpunten voor BMW heeft Comfort Partners samen met BMW en Solarwatt een concept ontwikkeld voor energie-neutraal elektrisch rijden op zonne energie. De solarpakketten zijn op basis van type BMW i en kilometrage, vanzelfsprekend uit te breiden voor het opwekken van meer woning gebonden energie van de zon. Installatie van uw laadpunt en zonnepanelen in 1 dag door een BMW certified partner. Hiermee wordt energie-neutraal rijden een feit en komt 100% duurzaam wonen en leven steeds dichterbij.

BMW Comfort Partners Breeman Rotterdam

Samenwerking tussen BMW, Solar Watt en Comfort Partners

BMW en Comfort Partners hebben de afgelopen periode intensief samengewerkt om dit nieuwe product mogelijk te maken. De eerste opdrachten voor de gecombineerde pakketten via BMW Breeman Rotterdam zijn een feit en de uitrol bij de andere BMW i dealers zal binnenkort starten. In de Showroom van Breeman staat de eerste demo wall met de producten uit het BMW i 360 electric programma, inclusief de BMW myreserve thuisaccu van Solarwatt als uitbreiding op de solarpakketten, voor nu of in de toekomst. 

Wij zijn er klaar voor! 

Voor meer informatie over dit gecombineerde aanbod of mogelijkheden voor uw woning klikt u op de link.

Showroom Breeman BMW in Rotterdam biedt de mogelijkheden

BMW Comfort Partners

Systeem en opbrengstgarantie

De combinatie van de BMW i Wallbox en zonnepanelen van Solarwatt staan voor:
•    Installatie in 1 dag
•    Systeemgarantie 
•    10 jaar opbrengstgarantie ( Zonnegarant )
•    30 jaar productgarantie ( Solarwatt glas-glas zonnepanelen )

SOLARWATT werkt zeer intensief samen met BMW op het gebied van zonne-energieopwekking en –opslag en  is als topmerk in zonne-energie aangemerkt door EuPD, het gerenommeerde bureau voor economisch en marktonderzoek. In Europa, en in het bijzonder Duitsland, Frankrijk en Nederland, kregen de zonnepanelen van SOLARWATT het predicaat Top Brand Photovoltaic 2017. Voor de MyReserve-thuisaccu werd SOLARWATT uitgeroepen tot Top Brand Photovoltaic Storage 2017. In Nederland is SOLARWATT marktleider in het residentiële segment met de nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen.