Comfort Partners bouwt mee aan de Vuurtoren en Wachter in Harderwijk

20 feb 2019

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

Direct naast De Vuurtoren wordt appartementengebouw De Wachter gebouwd. Een vier verdiepingen tellend gebouw dat haar binnengebied deelt met De Vuurtoren. In beide gebouwen zijn alle appartementen verkocht. Naar verwachting worden de eerste appartementen in het voorjaar van 2019 opgeleverd.

Waterfront is een duurzame gebiedsontwikkeling.

Op gebiedsniveau door onder meer industrieterreinen om te vormen en de grond te saneren waardoor een hoogwaardig woonmilieu gemaakt kan worden waar bewoners tientallen jaren fijn kunnen wonen. Maar ook door op woonniveau te voldoen aan de nieuwste eisen. De woningen in deze fase van Waterfront zijn zeer energiezuinige woningen met energielabel A. Ze krijgen standaard PV-panelen die in het dakvlak aan de achterzijde van de woning worden geplaatst. De PV-panelen worden tussen de pannen gelegd (´indak-systeem´)  waardoor ze nauwelijks opvallen.

Waterfront te Harderwijk is een grote gebiedsontwikkeling, waar in verschillende deelprojecten woningen worden gerealiseerd. Van grondgebonden woningen en conceptwoningen tot appartementen, verschillende type woningen zijn vertegenwoordigd. TBI-ondernemingen Synchroon en Koopmans Bouwgroep, verenigd in de Ontwikkelingscombinatie Waterfront Harderwijk VOF, ontwikkelen en realiseren deze fase in de gebiedsontwikkeling Waterfront in nauwe samenwerking met gemeente Harderwijk en Boskalis. De combinatie is verantwoordelijk voor zowel de realisatie van dit nieuwe gebied als voor alle woningen in dit gebied.

Update Waterfront Harderwijk januari 2019

Oordt Fotografie & Film