Comfort Partners bij de Autodesk University 2018 in Londen

22 jun 2018

Comfort Partners TBI Maak de Toekomst

Afgelopen dinsdag en woensdag is Bouke Kuipers, technisch specialist bij Comfort Partners, bij de Autodesk University 2018 in London aanwezig geweest.

Deze 2 inspirerende dagen stonden grotendeels in het teken van BIM 360 en gaven door middel van instructies, workshops en vele successtory's inzichten over hoe met deze tool efficiƫntie voor alle aspecten en fasen van een te realiseren project te behalen is.

Onderwerpen zoals bijvoorbeeld: BIM document beheer, document life- cycle, inzicht in modellen, project dashboards, workflow en planning op dynamische wijze kwamen royaal aan bod. Naast het volgen van de vele classes was er ook gelegenheid om met Autodesk ontwikkelaars in gesprek te gaan over de ontwikkeling en voortgang van de tools waar wij nu mee werken, zoals BIM field/Glue, Navisworks, Revit en Autocad. Dankzij deze sessies kunnen we nu als TBI per divisie deze mensen rechtstreeks benaderen, onze wensen bespreken en hebben we inzage op de roadmap van Autodesk.

Bouke: "Het waren 2 leuke, maar vooral leerzame dagen waar ik samen met 5 andere TBI vertegenwoordigers aanwezig bij mocht zijn. Ik wil graag deze link delen om een beeld te geven van de onderwerpen van 2 dagen Autodesk University."