actueel

Bouw 'Mussen en Merels' feestelijk van start

17 dec 2015

Op dinsdag 15 december 2015 ging de eerste paal van het nieuwbouwproject ‘Mussen en Merels’ in de Utrechtse wijk Zuilen op authentieke wijze de grond in. Onder andere een afgevaardigde van de omwonendenvereniging, de wethouder en directieleden van ERA Contour, Mitros en Syntrus Achmea staken de handen uit de mouwen op deze koude middag.

Er werd uitgebreid stilgestaan bij het rijke verleden van de buurt, ondersteund door een draaiorgel en liedjes die speciaal voor deze gelegenheid waren geschreven. Ook is er vooruitgeblikt op de toekomst van de wijk, die met de bouw van deze groene buurt een nieuwe impuls krijgt.

Een mooie combinatie van nostalgie en een veelbelovende toekomst.

Meer over 'Mussen en Merels'

Deze kindvriendelijke buurt onderscheidt zich door de belangrijke rol die ‘het groen’ inneemt, terwijl de binnenstad van Utrecht toch binnen handbereik is. Maar ook door de ruime keuze aan energiebesparende mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. En belangrijker nog: de vrijheid van de toekomstige bewoners om zelf de indeling van hun huis te bepalen via de woonplanner van lekkerEIGENhuis.