Aandacht voor wonen

BMW en Comfort Partners in “FAB City”

30 mei 2016

FAB City is een tijdelijke campus waar ruim 400 studenten en ondernemers 11 weken lang leven en werken. Tegelijkertijd doen ze onderzoek naar duurzame oplossingen voor ’de stad van de toekomst’. BMW participeert samen met Comfort Partners aan FAB City. In het paviljoen “Mobility en Transport” presenteert BMW samen met Comfort Partners een full-electric i3 model met een speciale uitgave van het oplaadpunt ‘The Black edition’.

Minister Jet Bussemaker en burgemeester Eberhard van der Laan lieten weten blij te zijn dat er zo veel initiatieven bij elkaar zijn om samen aan een mooie en duurzame toekomst van steden te werken en de ambities van de overheid vorm te geven. Nu steden steeds drukker worden en duurzaamheid hoger op de agenda staat, zijn we, als partner van BMW, trots om aan initiatieven voor duurzaam Wonen & Mobiliteit mee te kunnen werken.

Wilt u weten wat Comfort Partners voor u kan betekenen op het gebied van mobiliteit en elektrisch Rijden? Klik hier of kom een kijkje nemen op FAB City, geopend tot en met 26 juni 2016.