Maak de toekomst duurzaam

10-10 Dag van de Duurzaamheid

10 okt 2017

Comfort Partners en BMW zijn gezamenlijk aanwezig op het MVO Festival in Rotterdam

Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Festival is een grootschalig en inspirerend evenement in Rotterdam Prins Alexander waar het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en bewoners elkaar ontmoeten en waar vraag & aanbod samenkomen.
Op 10 oktober 2017 zal voor de derde keer het MVO Festival worden georganiseerd. Dit jaar is gekozen voor het thema Duurzaamheid.

MVO FESTIVAL 10 OKTOBER 2017 VAN 16.00 TOT 21.00 UUR.

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid toont Comfort Partners graag haar duurzame initiatieven met een aantal inspirerende voorbeelden. Comfort Partners is dagelijks aan de slag om comfort in én rondom woningen te creëeren. Wij voorzien woningen van hoogwaardige installaties en bieden serviceconcepten aan. Op deze manier zijn bewoners altijd verzekerd van een comfortabel, duurzaam, gezond en veilig leefklimaat.

Comfort Partners is onderdeel van TBI. En onze opdracht is: 'Maak de toekomst'.

TBI is een groep ondernemingen die onze fysieke leefomgeving vernieuwt, inricht en onderhoudt. In heel Nederland is ons werk te zien. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor publieke of private opdrachtgevers. Hieronder een greep uit de meest actuele en duurzame projecten die wij hebben gerealiseerd of nu worden uitgevoerd door Comfort Partners:

Project Castor

energiemanagement

Comfort Connected: Een innovatief product dat klimaatbeheersing van een reactief naar een proactief proces stuurt.
Project Castor: Deze energiezuinige woningen in Veenendaal krijgen zonnepanelen op het dak, waardoor de woonlasten voor de huurders een stuk lager zijn.
Comfort Partners en BMW maken energie-neutraal rijden mogelijk: Als single supplier van laadpunten voor BMW heeft Comfort Partners samen met BMW en Solarwatt een concept ontwikkeld voor energie-neutraal elektrisch rijden op zonne energie.
100% zekerheid over opbrengst zonnepanelen: Geavanceerde software en services op het gebied van berekenen, monitoren en garanderen van de opbrengst van zonnepanelen voor consument en Woningbouwverenigingen.
Woningcorporatie Actium: Actium loopt voorop in energiebesparende maatregelen en laat het 30.000e zonnepaneel plaatsen op één van haar huurwoningen.

Waterfront Harderwijk

duurzame projecten

Waterfront Harderwijk: Bij dit mooie project zijn wij vanaf het voorontwerp betrokken en realiseren wij onder andere de nieuwste generatie warmteterugwinning installatie.
Project Molenwerf: bestaand bezit wordt getransformeerd van kantoorgebouw naar 185 appartementen. Bestaande installaties en materialen worden hergebruikt.
Networking gamechanger: De Elkien warm water challenge
Nieuw Delft: Alle woningen van de Coendersbuurt gaan gebruik maken van duurzame, energiezuinige warmteinstallaties gebaseerd op bodemenergie.
Aardbevingsbestendige woningen Groningen: De woningen in de verschillende gemeenten zijn versterkt en energieneutraal gemaakt.

Ciska Hoogeveen Manager Duurzaam

Comfort Partners heeft de expertise in huis om vrijwel alle duurzame technieken te installeren. Wilt u niet alleen duurzaam wonen, maar ook elektrisch rijden? Comfort Partners helpt u graag!

TBI TEKENT GREEN DEAL VOOR DUURZAME BOUWLOGISTIEK

Maandag 2 oktober 2017 heeft TBI samen met diverse overheden, marktpartijen en kennisinstellingen in de bouw de Green Deal voor bouwlogistiek getekend.


EEN SLIMMERE EN EFFICIËNTERE BOUWLOGISTIEK

TBI heeft samen met de ondertekenaars van deze Green Deal de ambitie om de bouwlogistiek 20 procent slimmer, efficiënter en duurzamer te maken in 2020. Een slimme bouwlogistiek met minder transportbewegingen zorgt voor een verbetering van de verkeersdoorstroming op het wegennet en resulteert in minder bouwhinder voor de omgeving, een flinke besparing van CO2 uitstoot en een verlichting van de verkeersdruk in stedelijke gebieden.

Volgens Henk Homberg, vice voorzitter van Bouwend Nederland, laat de Green Deal Bouwlogistiek zien dat samenwerking tussen alle partijen in de bouwsector tot goede resultaten leidt.