Actueel

22 nov 2017

Expeditie naar duurzame renovatie en onderhoud voor Ymere

Van 2017 naar 2040: Ymere, Era Contour en Comfort Partners ontwikkelen samen met Gamechanger Marieke Schoenmaker het concept DuurSaam; een duurzaam renovatie concept wat getest wordt in een Amsterdamse wijk.

22 nov 2017

SmartPack: Kant en klaar energieneutraal

Smartpack is een kant en klare oplossing voor energieneutraal renoveren. Smartpack is voortgekomen uit een integrale, bewezen samenwerking van een aantal gespecialiseerde aanbieders. Met elkaar kunnen we een effectief nul op de meter pakket aanbieden, waarbij elke schakel in het proces weet wat zijn of haar rol is.

08 nov 2017

TBI-ondernemingen Comfort Partners en Koopmans Bouwgroep maken samen met BMW de duurzame cirkel rond

Bezoekers en medewerkers laden voortaan energie-neutraal. Zelf zonne-energie opwekken, je elektrische wagenpark hiermee opladen en overige energie zelf tijdelijk opslaan om later te gebruiken. Een duurzame visie die bij Koopmans Bouwgroep dagelijks werkelijkheid is.

17 okt 2017

Beter Wonen Goedereede tekent prestatieovereenkomst voor 18 jaar

Dinsdag 17 november hebben Woningbouwvereniging Beter Wonen uit Goedereede en Comfort Partners een prestatieovereenkomst getekend voor de komende achttien jaar.

16 okt 2017

Comfort Partners gaat ruim 300 appartementen verduurzamen voor Talis

In Nijmegen zijn in de jaren 1975 en 1976 een drietal woongebouwen gebouwd, met als functie ouderenhuisvesting. In die tijd werden er andere eisen gesteld aan een woning dan nu. Comfort Partners gaat ervoor zorgen dat de woningen comfortabeler worden en het energieverbruik hierdoor lager wordt.