Actueel

26 jun 2017

'Maak de toekomst' staat centraal tijdens de Kaderdag

Een interactieve Kaderdag waarin strategie centraal staat. Dat was het doel van deze bijeenkomst in Vlissingen.

07 jun 2017

TBI innovatieprijs een podium voor vernieuwing

Comfort Partners is één van de winnaars van de TBI innovatieprijs! En daar zijn we trots op. Innovaties zijn een essentieel onderdeel van duurzaam ondernemerschap. Daarom is de TBI Innovatieprijs dit jaar ook méér dan een podium voor vernieuwing.

01 jun 2017

Comfort Partners als networking gamechanger in de Elkien Warm Water Challenge

Comfort Partners deed mee als finalist in de Elkien Warm Water Challenge. Samen met Bron Technologie, Thermia en Hemels Water is het concept het delen van energie in een woonwijk.

08 mei 2017

Comfort Partners presenteert zich aan VMBO leerlingen

Op maandag 8 mei organiseert ROC Ter AA in samenwerking met technische bedrijven uit de regio een BBL-banenmarkt voor technische opleidingen. Tijdens de banenmarkt kunnen de leerlingen zich oriënteren op het aanbod van bedrijven of het vinden van een (bij)baan in de techniek.

24 apr 2017

Daan Sperling: "TBI is scherper uit de crisis gekomen."

Ook TBI profiteert van de opleving in de bouwsector en de sterke groei van de woningmarkt. De tegenvallers bij het European Patent Office zijn daarom een domper op de feestvreugde. Maar toch laat Daan Sperling, bestuursvoorzitter van TBI Holdings, zich niet uit het veld slaan. “De scherpte is toegenomen.”