Actueel

20 apr 2018

Feest bij Stadszeggelt in Enschede

Gisteren was het feest bij Stadszeggelt in Enschede! Samen met De Woonplaats en de kopers van de loftwoningen en de stadswoningen heeft Nijhuis bouw de start van de bouwwerkzaamheden gevierd van dit prachtige plan. Na de officiële handelingen op de zonovergoten bouwplaats heeft het feest een vervolg gekregen bij het Wilminktheater. Ook Comfort Partners is trots dat Nijhuis met dit plan bij gaat dragen aan de mooie ambities voor de Spoorzone in Enschede.

10 apr 2018

12 april Girlsday bij Comfort Partners

23 leerlingen komen dit jaar op bezoek bij Comfort Partners en Croonwolter&dros op de nieuwste locatie in Rotterdam. Dit bezoek maakt onderdeel uit van de landelijke Girlsday: een initiatief van VHTO voor meiden van 10 tot 15 jaar met als doel om meisjes al op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en ICT.

06 apr 2018

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten in 2017

TBI realiseert hogere bedrijfsopbrengsten en een forse verbetering van het resultaat.

05 apr 2018

Comfort Partners en Lithos bouw en ontwikkeling bevestigen de samenwerking

Met trots kunnen wij vertellen dat Comfort Partners de samenwerking met Lithos bouw en ontwikkeling bevestigd heeft voor het project Hogekwartier te Amersfoort.

04 apr 2018

Succesvolle scholing elektromonteurs

De economie trekt aan. De elektrobranche, die gerelateerd is aan de sterk groeiende bouwsector, ondervindt dit aan den lijve. “Het is een gekkenhuis,” zegt Ritske Tuinstra, projectleider van Comfort Partners.