Actueel

22 feb 2018

W-Installaties voor 184 appartementen plan Hogekwartier Amersfoort

Comfort Partners|TBI zal het gehele realisatie ontwerp van de W installaties gaan uitwerken en hierna met Lithos en alle partners gaan zorgen voor een mooie aanvulling in de stad Amersfoort.

20 feb 2018

Comfort Partners geeft voorlichting tijdens week van de Techniek

Van 5 tot en met 9 februari is in het trainingscentrum van GoFlex in ’s-Hertogenbosch de week van de techniek georganiseerd. In samenwerking met partner GoFlex heeft Arthur Akkermans, leerling bij Comfort Partners, voorlichting aan de leerlingen van het Sondervinck college Veldhoven en de Bossche vakschool gegeven. 

15 feb 2018

Monteurs en werkvoorbereiders aan de slag met de nieuwste techniek

Vandaag zijn onze monteurs en werkvoorbereiders aan de slag gegaan met de nieuwste techniek uit de laadpalen van Alfen. De monteurs en werkvoorbereiders kregen een uitgebreide training van onze partner en gingen in gesprek over veiligheid, storingen en klantenservice!

13 feb 2018

34 Appartementen Watersportboulevard Harderwijk succesvol opgeleverd

Het is bijna een jaar geleden dat Comfort Partners, in samenwerking met Koopmans, startte met de realisatie van 34 appartementen aan de Watersportboulevard in Harderwijk. Donderdag 8 februari werden alle woningen succesvol opgeleverd aan Syntrus Achmea Real Estate.

08 feb 2018

Lidija Milicevic is ingeloot voor de TBI Bouwreis 2018 en vertrekt 6 april naar Zambia

Lidija Milicevic is ingeloot voor de TBI Bouwreis 2018 en vertrekt 6 april naar Zambia. We feliciteren Lidija van harte met deze mooie kans om samen te bouwen aan een betere toekomst!