Actueel

08 mei 2017

Comfort Partners presenteert zich aan VMBO leerlingen

Op maandag 8 mei organiseert ROC Ter AA in samenwerking met technische bedrijven uit de regio een BBL-banenmarkt voor technische opleidingen. Tijdens de banenmarkt kunnen de leerlingen zich oriënteren op het aanbod van bedrijven of het vinden van een (bij)baan in de techniek.

24 apr 2017

Daan Sperling: "TBI is scherper uit de crisis gekomen."

Ook TBI profiteert van de opleving in de bouwsector en de sterke groei van de woningmarkt. De tegenvallers bij het European Patent Office zijn daarom een domper op de feestvreugde. Maar toch laat Daan Sperling, bestuursvoorzitter van TBI Holdings, zich niet uit het veld slaan. “De scherpte is toegenomen.”

21 apr 2017

TBI realiseert licht hogere bedrijfsopbrengsten in 2016 en sterke groei orderportefeuille

Het herstel van de Nederlandse economie zette zich in 2016 voort. Onze bedrijfstak profiteerde vooral van de krachtige ontwikkeling van de woningmarkt.

18 apr 2017

Expertisecentrum voor kennis en innovatie ontwikkeling

De installatiebranche is de komende jaren een van de snelst groeiende sectoren in ons land. Sinds het einde van de crisis veranderen zowel de woningbouwmarkt als de consumentenbehoefte in een rap tempo. In het Comfort Partners Expertise Centrum wordt continue gezocht naar product en proces optimalisatie en innovatie binnen en buiten de installatie en bouwbranche.

11 apr 2017

Huis van de toekomst voor 30.000 euro

Wie o wie in de wereld kan het huis van de toekomst bouwen voor 30.000 euro? Na de bouwvak start een grote campagne om huizenmakers uit de hele wereld uit te nodigen woonconcepten in te zenden. Dat zegt Rick van den Bos, projectleider Expeditie Gratis Wonen, een initiatief van AM, BAM Wonen, Bouwinvest, Eigen Haard en TBI WOONlab. De Expeditie, die vorige zomer begonnen is, heeft als doel een betaalbare state-of-the art-woning uit te vinden.