Actueel

12 okt 2018

Project Laan van Meerdervoort genomineerd voor het beste Haagse vastgoedproject van 2018

De nominaties voor het beste Haagse vastgoedproject zijn de afgelopen week binnengestroomd. De redactie van Vastgoedjournaal heeft een selectie gemaakt en de definitieve lijst samengesteld. In totaal werden er 11 projecten genomineerd, waaronder het transformatieproject Laan van Meerdervoort dat wordt uitgevoerd door TBI-ondernemingen Koopmans en Comfort Partners. 

12 okt 2018

GENERIEKE POORTINSTRUCTIE (GPI)

Over 6 maanden wordt de Generieke Poortinstructie (GPI) verplicht op alle bouwplaatsen in Nederland. Een aantal organisaties, accepteert deze veiligheidsinstructie om toegang te krijgen tot de bouwplaats nu al . Het initiatief voor de GPI werd eind vorig jaar door de Governance Code Veiligheid in de Bouw (GCVidB) gestart en richt zich op het verhogen en stimuleren van veiligheid en veilig gedrag op bouwplaatsen. Sindsdien hebben steeds meer organisaties zich aangesloten bij de Governance Code.

03 okt 2018

Dag van de duurzaamheid 2018

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen project, maar een duidelijke visie op de kernactiviteiten van onze organisatie. Vandaag, op de dag van de duurzaamheid, staan wij hier extra bij stil en kijken we terug op een aantal duurzame gebeurtenissen binnen onze organisatie!

03 okt 2018

TBI neemt deel aan de BIM onderwijsdag

Vandaag heeft de BIM Onderwijsdag plaats gevonden in de Jaarbeurs Utrecht. Een evenement waarbij BIMmende bedrijven en studenten elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen delen op het gebied van de laatste ontwikkelingen rondom BIM. TBI is trotse sponsor van deze leerzame dag en wordt door middel van de aanwezigheid van het TBI KennisLAB en de TBI-ondernemingen Comfort Partners, J.P. van Eesteren, Croonwolter&dros en Mobilis ondersteund. 

01 okt 2018

45 jaar in dienst bij Comfort Partners: Koos Kruit

Koos is 1 oktober 45 jaar in dienst. Een mooie mijlpaal waar we extra aandacht aan willen besteden. Natuurlijk ook een goed moment om Koos, met een schat aan ervaring, zijn verhaal te laten vertellen.