Actueel

news
23 jul 2018

TBI wordt partner van het Nuon Solar Team

TBI heeft een tweejarige samenwerking met het Nuon Solar Team van de TU Delft getekend. Hiermee ondersteunen we actief de technische (door)ontwikkeling van de zonneauto ‘Nuna’ waar het team de komende twee jaar in competitie zal gaan met studententeams uit de hele wereld.

19 jul 2018

Woningverduurzaming in tweeëneenhalve dag

In Gorredijk werkt Comfort Partners, in opdracht van woningcorporatie Elkien, aan de renovatie en verduurzaming van woon-zorggebouw de Miente. Hierbij worden 50 zorgappartementen onder handen genomen. De hoofdaannemer, een combinatie van bouwbedrijf Van Wijnen en onderhoudsbedrijf Wits Groep, begint aan de buitenzijde van de woningen. Comfort Partners gaat aan de binnenzijde van de woningen aan de slag met de installaties.

17 jul 2018

Comfort Partners voltooit woningverbeteringsproject voor Ymere naar tevredenheid

Comfort Partners heeft het woningverbeteringsproject aan de Bisschop Callierstraat naar tevredenheid voltooid. Samen met TBI-onderneming Era Contour werden hier, in opdracht van woningcorporatie Ymere, diverse werkzaamheden uitgevoerd.

11 jul 2018

Comfort Partners voorziet twaalf Q-park garages van laadpunten

Afgelopen maand installeerde Comfort Partners, in opdracht van NewMotion, een aantal laadpunten voor plug-in hybride en elektrische voertuigen in de Q-park garage aan de Otto Reuchlingweg in Rotterdam. Daarmee is de Rotterdamse Q-park garage de twaalfde op rij die door Comfort Partners voorzien wordt.

29 jun 2018

Dyka en Comfort Partners geven invulling aan partnership tijdens de ‘samenwerkingsdag’.

DYKA en Comfort Partners ondertekenden een half jaar geleden al een strategisch partnership. Er zijn vroegtijdig afspraken gemaakt om zo tot een goede samenwerking te komen zodat er efficiënt gewerkt kan worden. Dan is het prettig om tussentijds te evalueren en nieuwe mogelijkheden te bespreken. Dat deden DYKA en Comfort Partners tijdens de half jaar meeting met vele collega’s.