12 jun 2019

Comfort Partners is geselecteerd door de Alliantie

Comfort Partners is geselecteerd om mee te werken aan de verduurzaming van het woningbestand van de Alliantie met als doelstelling: ‘Alle woningen veilig, gezond en comfortabel’. Samen zorgen voor een goede start.

12 jun 2019

Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen op bezoek in Heinkenszand

Dinsdag 11 juni was Aannemersbedrijf Van der Poel uit Terneuzen op bezoek in Heinkenszand. Op uitnodiging van Comfort Partners en Croonwolter&dros hebben directieleden van Van der Poel en medewerkers van afdelingen inkoop, ontwikkeling en projectleiding een presentatie over “gasloos bouwen” bijgewoond. Aannemersbedrijf Van der Poel is ook de opdrachtgever van project Westerschans in Goes.

04 jun 2019

Comfort Partners vervangt Agpo Ferroli ketels voor Alliantie

Comfort Partners gaat voor Alliantie een aantal van deze ketels vervangen en tevens zullen we de ventilatie en WTW aanpakken. In Nederland hangen volgens het consumentenprogramma Kassa circa 150.000 cv-ketels van Agpo Ferroli die brandgevaarlijk kunnen zijn. De Alliantie heeft besloten geen risico te lopen.

11 apr 2019

TBI REALISEERT FORS HOGER RESULTAAT IN 2018

2018 was een een goed jaar voor TBI. De woningmarkt was onverminderd sterk en in de utiliteits- en inframarkt verbeterden de marktomstandigheden. De afgelopen jaren hebben we ons ingezet om wat we doen nog beter en slimmer te doen. Onze strategie is gericht op drie pijlers die nauw met elkaar verbonden zijn: economische waardecreatie, maatschappelijke betekenis en de ontwikkeling en ontplooiing van onze mensen. Verbinding is daarbij het sleutelwoord.

29 mrt 2019

Comfort Partners op nieuwe Zeeuwse carriere beurs

De Zeeuwse Carrière Beurs is hét nieuwe carrière event in de provincie Zeeland.  Comfort Partners en Croonwolter&dros presenteren gezamenlijk op dit event de mogelijkheden voor een mooie carrière in de techniek.

20 mrt 2019

Trots op veiligheid

Op 20 maart staan we binnen TBI opnieuw stil bij wat veilig werken voor ons betekent. En dat doen we niet alleen. De brancheverenigingen Bouwend Nederland en Techniek Nederland hebben besloten om 20 maart 2019 tot landelijke “Dag van de Veiligheid” uit te roepen. Zij hebben al hun leden aangespoord om hier aan mee te werken. Een sterk initiatief, waarbij wij ons graag aansluiten. Ons thema dit jaar is: Trots op veiligheid.

11 mrt 2019

TBI verbindt zich als sponsor aan de Marathon Rotterdam

De 39e editie van de NN Marathon Rotterdam wordt in het eerste weekend van april gehouden. Op zaterdag 6 april start het marathonweekend traditiegetrouw met de NN Kids Runs en de AD City Run Rotterdam. Zondag 7 april staan duizenden deelnemers aan de start van de ¼ Marathon Rotterdam, de NN Marathon Rotterdam en, vanaf dit jaar, de TBI Business Runs. TBI wil met dit partnerschap met name onder de medewerkers van de TBI bedrijven nog meer verbinding creëren en het belang benadrukken van gezonde en fitte werknemers.

20 feb 2019

Comfort Partners bouwt mee aan de Vuurtoren en Wachter in Harderwijk

Direct naast De Vuurtoren wordt appartementengebouw De Wachter gebouwd. Een vier verdiepingen tellend gebouw dat haar binnengebied deelt met De Vuurtoren. In beide gebouwen zijn alle appartementen verkocht. Naar verwachting worden de eerste appartementen in het voorjaar van 2019 opgeleverd. Waterfront te Harderwijk is een grote gebiedsontwikkeling, waar in verschillende deelprojecten woningen worden gerealiseerd.

14 feb 2019

Comfort Partners bouwt mee aan Cruquius Amsterdam

Cruquius is volop in ontwikkeling en wordt een ruimtelijke en groene plek aan het water. Voor opdrachtgever Koopmans bouw is Comfort Partners hier totaal W-installateur, en voert de LG, CV en MV werkzaamheden uit op dit mooie project. Cruquius in Amsterdam-Oost transformeert van een voormalige industriële zone naar een nieuw en levendig woon- een werkgebied. Gevarieerde architectuur wordt afgewisseld met gerestaureerde historische gebouwen. Er is veel aandacht voor groen, biodiversiteit en duurzaamheid. En het omringende water speelt een hoofdrol op Cruquius met zijn nieuwe boardwalk aan de Entrepothaven. Een geweldige nieuwe plek in Amsterdam.

22 jan 2019

Samen bouwen aan een betere toekomst met Habitat for Humanity

Wij zijn trots op Martin die deelneemt aan de TBI Bouwreis naar Roemenië. TBI neemt elk jaar deel aan de bouwreizen die worden georganiseerd door Habitat for Humanity International. Een groep medewerkers van TBI-ondernemingen werkt tijdens een bouwreis als team met lokale vakmensen en de toekomstige huiseigenaren en bouwen zo aan een betere huisvesting en daarmee toekomst. TBI investeert in mensen en maatschappelijke vooruitgang. Vanuit onze verantwoordelijkheid en onze passie voor bouwen is TBI in 2014 een partnership aangegaan met Habitat for Humanity. U kunt Martin steunen en een donatie doen aan zijn project.