Actueel

news
13 jun 2018

Comfort Partners kijkt terug op een geslaagde Dag van de Bouw

Comfort Partners kijkt terug op een succesvolle dag! Op zaterdag 2 juni was het de Dag van de Bouw. Om 10.00 uur werd het startsein voor de Dag van de Bouw gegeven door wethouder Jos van der Horst en Margriet Ausma, manager Wijken Buurten van Accolade. Na een korte toespraak hebben wethouder Jos van der Horst, Margriet Ausma en een oud bewoner een lint doorknipt waarna een ieder de projectlocatie kan betreden.

02 jun 2018

Comfort Partners nodigt u uit op de 'Dag van de bouw'

Tijdens de ‘Dag van de bouw’ aanstaande zaterdag kunt u op verschillende bouwlocaties een kijkje komen nemen. Tussen 10.00 en 16.00 uur zetten wij de deuren open op onze bouwplaats aan de Nachtegaalstraat in Drachten.

01 jun 2018

Comfort Partners verduurzaamt 48 appartementen in Soest

Comfort Partners is onlangs begonnen aan de duurzame renovatie van 48 appartementen aan de Albert Cuyplaan in Soest. Het project is daarmee de aftrap van het co-makership dat enkele weken geleden met Nijhuis Bouw werd gesloten.

01 jun 2018

Comfort Partners aanwezig op de stagemarkt in Rozenburg

EIC organiseert in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam, RDM Centre of Expertise een stagemarkt op 1 juni in het EIC-gebouw in Rozenburg. Samen met allerlei andere ondernemingen vertegenwoordigen Croonwolter&dros en Comfort Partners zich op de stagemarkt om met Elektrotechnische studenten in gesprek te gaan.

31 mei 2018

Daan Sperling over de enorme groei van de markt op BNR Nieuwsradio

Hoe gaan we om met de enorme groei van de markt? Daan Sperling, voorzitter RvB van TBI en directievoerder Hans Smit van Koopmans Bouwgroep B.V., gaven hun mening bij 'Bouwmeesters' op BNR Nieuwsradio.