MVO

Bij Comfort Partners houden we rekening met de maatschappelijke effecten van al onze werkzaamheden. Dat geldt voor alle bedrijfsprocessen: zowel voor inkoop, verkoop en onderhoud, als voor HR, finance en marketingcommunicatie. Daarmee is maatschappelijk verantwoord ondernemen voor ons geen project, maar een duidelijke visie op de kernactiviteiten van onze organisatie. 

Verduurzaming

Er gebeurt veel in de markt. Er komen steeds nieuwe doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en ook de behoeften van de consument verandert constant. Met onze jarenlange kennis proberen we deze doelstellingen en behoeften te voorzien van de juiste oplossingen. Zo denken we mee met het mogelijk maken van gasloos wonen, zorgen we dat de woning de plek wordt waar energie wordt opgewekt, maken we groene energie de standaard en delen we kennis over energieverbruik. Ook nieuwe uitdagingen gaan we daarbij niet uit de weg. Vooruitgang betekent bij ons: blijven ontwikkelen!

Ciska Hoogeveen, Manager duurzaam

Materialen

Het creëren van de juiste oplossingen vraagt om gebruik van de juiste materialen. Daarom zoeken we constant naar materialen met de juiste kenmerken: functioneel, afbreekbaar, herbruikbaar en veilig. Om er zeker van te zijn dat de materialen ook bijdragen aan de verduurzaming van de woning, werken we samen met de beste partners. We proberen installaties aan elkaar te koppelen om extra rendement te creëren en leiden onze medewerkers constant op om de nieuwste materialen te kunnen gebruiken. 

Samenwerking binnen TBI

We maken deel uit van TBI en bundelen de in het concern aanwezige kennis en expertise. Samenwerking tussen de werkmaatschappijen en gedeelde kennis moet leiden tot integrale oplossingen op het gebied van duurzaamheid. TBI wil functioneren vanuit een optimale balans tussen economische vooruitgang en sociale ontwikkeling met inachtneming van de omgevingsfactoren. Lees hier welke initiatieven TBI ondersteunt. 

Duurzame oplossingen